Haber

KMÜ Rektörü Gavgalı akademik birimlerin temsilcileriyle bir araya geldi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, üniversitenin akademik birimlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Kamil Özdağ Fen Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Güç Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Rektör Gavgalı, laboratuvarlar ve Bu birimlerde bulunan teknik cihazlar. birim temsilcilerinden bilgi aldı.

Rektör Gavgalı, ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, KMÜ olarak ilk günden itibaren deprem bölgesindeki çalışmalara tüm güçleriyle destek verdiklerini belirterek, “Üniversitemizin imkanlarını bölge için seferber ettik. devletimizin diğer kurumlarıyla koordinasyon.Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlettir.Kaybettiğimiz canları elbette geri getiremeyiz.Ancak birlik beraberlik.” Ve birlik içinde yaşadığımız zorlukları en kısa sürede aşacağımıza inancım tamdır. Bu büyük felaketin yaralarını hep birlikte saracağız.” dedi.

KMÜ’nün uzaktan eğitimle ilgili bu süreç için gerekli hazırlıkları yaptığını ve öğrencilerin mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Gavgalı, şunları kaydetti:

“Bir yandan beyin sarsıntısının açtığı yaraları sararken bir yandan da işimizi en doğru şekilde yaparak devletimize ve milletimize güç katmalıyız. Bu noktada üniversitemizin en değerli görevi katkısını artırmaktır. bilime ve eğitim kalitesini çok daha yukarılara taşımak için Üniversitemizin birimlerini tek tek ziyaret ederek durum değerlendirmesi yaparak projelerimizi şekillendiriyoruz.Gençlerimizi en donanımlı şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bunu da seçkin akademik ve idari ekibimizle birlikte yapacağız.”

seyhanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu